Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj! , pamiętam Cię bardzo pozytywnie z forum ganta i chciałbym abyś bardzo uważał na akcje Foty . Przemyśl to dwa razy i wyjdz póki wzrosło - to moja opinia .
Jestem w branży od wielu lat i powiem tak . Fota ma niewiele wyższy majątek włsany niż zobowiązania z tego co widziałem . Natomiast na majątek składają się stany magazynowe - prawdopodobnie w większości . Z wypowiedzi na forum wnioskuję że wiele z tych części to tzw CEGŁY do starych aut - kiedyś rotacyjne - obecnie NIE . Ten sam problem jest w mojej firmie choć raczej na mniejszą skalę .
Te części są wg mnie naprawdę NIESPRZEDAWALNE . Przemyśl więc wszystko jeszcze raz . Nie chciałbym abyś po przejsciach z antkowiakami miał teraz jeszcze strate na Focie - choć do p. Bogdana nic nie mam .
Zresztą zrobisz jak chcesz , nie chciał bym po prostu byś wtopił .... bo wydaje mi się ze porządny z Ciebie Gość
bez odbioru