Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wyrazilem swoja opinie ale generalnie mi to lata jak bedzie. Prawda jest taka ze Ci co sprzedaja marzenia maja sie dobrze, gorzej troche z tymi drugimi.
Dla mnie to wszystko smierdzi, choc pewnie sie myle bo to uczciwa firma z tradycjami. A ze neguje i sie czepiam, no coz ....moze mnie troche denerwuje szumne zapowiedzi, perspektywy, kwiaty , wywiady i 25% zwrotu z inwestycji.
NIech koles pusci w rynek obligacje da wibor +5%, przedtawi plan i zgarnie dodatkowe ze 100 mln, po co ma sie rozdrabiac, pozyczac i dzielic udzialami z innymi. cale ciacho dla siebie zostawic.
Zreszta co tu komentowac, rynek dal wiare w spolke i gatke prezesa. Dowod, wystarczy zerknac na kurs.
Powodzenia