Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kto to filtruje? Dlaczego nie zamieszczacie uwag kulturalnie napisanych,nikogo nie napastujących?
Radziłem przyjrzeć się analogicznej spółce PBG,która przez ostatnie 5 sesji odbiła od dna 2 pln za akcję do 3.60,po tym kursie można było dziś PBG sprzedać.Kto tak postąpił był zarobiony 80% !
Zamieszczacie jakieś głupie,napastliwe i mylące uwagi,a ja po prostu zestawiłem fakty.Puścicie to wreszcie,czy mam zrezygnować z waszych "usług" Bankier pl,zaznaczam,że dopełniłem formalności przynależności do tej "witryny'"