Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
aldek,
zgadzam sie z Tobą - tutaj jest bananowa gielda i wszystko moze sie zdarzyc.
jedni kupuja plotki inni fakty,
wiadomo ktorzy na tym zarobia lepiej jak potrafią wybrać taką spolke ktora faktycznie ma pomysl i nie chodzi tu o pomysł to jak oskubać mniejszosciowych :)
szanuje to, ze przyznales sie ze sprzedałes, ale nie rób z siebie pośmiewiska i po prostu zniknij. idz tam gdzie wiesz, że zarobisz ( aaa zapomniałem,ze przeciez na bananowej gieldzie przeciez nigdzie nie ma pewnosci- patrz kghm)
piszac zle na temat spolki nie posiadajac jej akcji jest bez sensu i tylko sam sobie szkodzisz bo jesli kiedys pisales coś mądrego to każdy Cie zapamieta z tego, że jak sprzedales akcje to zaczales miec watpliwosci wiec żadne Twoje zdanie nie bedzie mialo znaczenia..
ja kiedys tez nie raz sprzedalem przez wzrostem a potem żałowałem.
pretensje mialem tylko do siebie i nie szukalem winy w spolce i u innych.
przyznac sie do błedu nie każdy potrafi.