~swój

Dnia 2013-07-24 o godz. 10:21 ~CEO napisał(a):
> nie ma raportu, obligi nie spłacone, nie ma kontaktu ze
> spółką, zawieszenie notowań, niezweryfikowana chińska
> inwestycja, etc, etc

skala macherstwa chyba przerosła
> tych, którzy tym kręcą
nie ma ale będzie w odpowiednim czasie -ja mogę poczekać nawet te 5 miesięcy i dostać raport jak już się wszystko wyjaśni.
obligi ma spłacić nowa emisja gdybyś nie wiedział
kontakt ze spółką jest -sam tego doświadczyłem więc nie łżyj
zawieszone notowania to najlepsze info od jakiegoś czasu -spokój i stabilny kurs.
nie zweryfikowana chińska inwestycja - o tak a zamówienia na grube miliony to z Polski i w Polsce wyprodukowane :)
Inne całkowita zmiana strategi i pozyskiwania kapitału .

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.