Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zakupy Prezesa rzeczywiście są symboliczne natomiast zakupy " podmiotu prawnego powiązanego " :) na szybko wyliczyłem na 26100 akcji. Są one rozłożone dość mocno w czasie, a ostatnie miały miejsce już po zakończeniu ostatniej emisji obligacji. Mnie tu na animowanie akcji nie wygląda. Raczej na chęć dobrania z parkietu kolejnego pakietu akcji. Nawet jednak gdyby było tak jak myślisz - dla mnie nie ma nic złego że zarząd broni kursu w który wierzy i nie pozwala na straty dla drobnych w związku z opóźnieniami w odpaleniu linii. Co do konkretów w związku z wystartowaniem pierwszej instalacji. Aktualnie to już jeden brakujący komunikat. Fakt - nie wiemy kiedy on nastąpi, ale wszystko już jest dograne. Cierpliwość jest cnotą królów ;)