Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
........wypociny i nie mogę wyjść z podziwu, że tylu jeszcze głupców wlazło, włazi, a jeszcze bardziej, że dalej siedzą na tym badziewiu. Taki np. " ~itak" od dłuższego już czasu płacze i ubolewa , że został wykopulowany przez prezia Króla. Nazywa go ( Króla), podobnie, jak wielu wtórujących jemu: idiotą, nieudacznikiem , imbecylem, złodziejem i cholera wie jak jeszcze, a tymczasem nie zastanawiają się, że sami są klasycznymi debilami łudzącymi się poprawą sytuacji na spółce ( marzą o zmianie prezesa). Piszą teraz, jak bardzo ich oszukał swoimi opowieściami o świetlanej przyszłości spółki. Przypomnę, że to mnie nazywaliście oszustem i naganiaczem, gdy namawiałem przez 5 lat do uciekania z tego gówna. To ja ostrzegałem Was przed Królem nazywając go OSZUSTEM. Teraz jestem po stronie tego właśnie super oszusta, podziwiając jego umiejętności zarabiania na naiwnych głupcach. Zapewniam, że ten cwaniak działał i działa na granicy - powiedzmy - niegospodarności, ukrywania stanu faktycznego panującego w spółce itp., ale z pewnością wszystko w majestacie obowiązującego w Polsce prawa - może złego, ale prawa. Możecie , mówiąc kolokwialnie, skoczyć mu na pukiel. Zamiast wyzywać cwaniaka od najgorszych, zastanówcie się jakimi to wy jesteście, dającymi się wyrolować.......OSŁAMI. Na zakończenie dodam, ze jemu obojętne jest co stanie się z waszym kochanym Ideonem, on jest tak obłowiony, że starczy mu kasy na kilka pokoleń. Was ma po prostu w ....DUPIE.