Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Patrząc na tygodniowy wykres, pojawia się brzydka biała świeca z dużym knotem. Według mojej subiektywnej oceny to nie było ostatnie słowo DUO. Jednak najpierw zrobimy coś jeszcze w dół, nie wiem czy zaliczą tą pseudo lukę 1 groszową czy nie. jednak jak sobie dziś wyrysowałem zniesienia, to i nawet 1.04 mnie kompletnie nie zaskoczy. Wiem grubo, ale tu się gra o miliony złotych i nie zapominajmy o tym. My tak jak rano napisałem, siedzimy, wpierdalamy popcorn i patrzymy jak znikają setki tysięcy akcji podczas jednej sesji. Dla nas to niesamowite kino akcji, ale dla tego co to kupuje to ciężki pieniądz. Sam jestem ciekaw jak oni to rozegrają do końca. Niewątpliwie spółka jest w cholernie silnym trendzie wzrostowym, ale też kreski są szeroko rozstawione i może nieźle bujać do końca roku 2013.
Ja nadal podtrzymuje stanowisko że 75% gram na long, a 25% pakietem staram się chwytać dołki i górki. Nie zawsze chwycę max i nie zawsze kupię w dołku, ale to fajna zabawa i przy okazji czekania na solidne poziomy, można sporo kasy urwać.
pozdrawiam weekendowo