nwa

Lord,

czemu obrażasz ludzi?
ja tez bylem z chlopakami na obiedzie i co?
. co Cie to interesuje czy UV zbiera czy nie? martw

wariat chyba nie potrzebnie cokolwiek wspominalismy na forum, trzeba bylo zrobic tak jak sie umowilismy czyli przeslac tym co ktorzy cos wnosza merytorycznego na tym forum.

prezes nie powiedział nam nic wiecej niz mogł, wszyscy akcjonariusze sa i beda traktowani tak samo, moglismy cos wyczytac miedzy wierszami, ale to tyle.

spolka przedstawi prognozy zysków jak w kazdym normalnym przedsiebiorstwie jak juz kupi nieruchomosci wiec przestancie sie wszyscy nakrecac i gdybac.

te 19 mln to raczej zysk bo sama inwestycja to bylo cos ok 75mln wiec zazwyczaj jak sie inwestuje w nieruchoosci to tak zeby w przeciagu 7-10 lat inwestycja sie zwrócila.
przeciez jak bedzie odbicie na rynku to nie beda takie same marze na wynajmnie jakie są teraz. jak wszystko rosnie to i marże również.

widze ze naprawde wielu weszlo w spolke zeby szybko zarobic myslac ze bedzie tutaj drugie PMI a jak nie ma wystrzalu to zaczynaja sie narzekania..

przeciez nikt was tutaj nie trzyma.
liczyles na cos innego, sprzedaj idz gdzies indziej zarabiac jak masz taki sposob inwestowania.

dla mnie to inwestycja na dlugo i nie interesuje mnie kiedy wystrzeli bo bede na pokladzie i nie musze jak niektorzy siedziec calymi dniami z palcem na enterze.

kazdy inwestuje jak lubi lub jak ma czas.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.