Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rafael,
moj namiar to : kondzikz@op.pl, kolega, ktory zbiera haki to: irecek@onet.pl
odnosnie społki to nie naganiam do sprzedazy, ponieważ nie wiem co bedzie sie działo z kursem, ale jesli chodzi o osoby Krawczyków to dziś byłem na walnym spółki Depend gdzie porozmawiałem szczerze z osobą, ktora kiedyś mial coś wspolnego z tymi osobnikami i wyraźnie mi powiedział, że oni na każdej spolki robią balona i wykorzystuja innych.
oni pieniedzy nie maja zeby sie z innymi dzielic i pewnie w koncu sie im to skonczy.
kazdy wierzy w co chce, ale ze wzgledu na to ze bylem z ta spolką sporo czasu pisze do tych ktorzy razem ze mna stracili.
nie wierzcie w ŻADNE słowa krawczyków.
kązdy dba o własny tyłek i sami podejmujecie decyzje inwestycyjną.