Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mam cierpliwości do takich papierów . FF ciut powyżej 800 tyś ,ale z ciekawości i nudów zajrzałem do arkusza zleceń na K od 1,4 po parę tysięcy na kupi stoi , od strony sprzedaży zaś batonik niecałe 6 k sprzeda . Przed fixem zastawiany 100 szt , coby chyba pkc 1 szt nie naraziła go na prowizję . No ale to moje takie tam spostrzeżenia , wracając do akcji to może być różnie ,, - " przy raporcie i leci na zet i tam będę polował , 0 lub mikroskopijny ,, + " i wiadomo widły górne przez parę sesji.A tak z uśmiechem nie chcę mówić co byłby w momencie przejęcia przez mocniejszą firmę lub inwestycja jakiejś twarzy bananowej. Tutaj przypominają się lata 05-07 gdzie takie właśnie firmy leciały z pułapu paru złoty do ponad 100 i więcej , a choćby tylko z takiego powodu jak kupno akcji przez znanego inwestora lub jakieś tam mega plany (Polna , Capital , Boryszew , Alchemia )
pozdrawiam . tego wam życzę , a ja się jeszcze będę obserwował , może się skuszę na mały tysiąc