Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam,
mam taką sprawę.
Otrzymałam raport BIK. Przy jednym z kredytów mam najgorszy status płatności:31-90 dni. Gdzie raport wykazuje,że w 2011 roku miałam następujące opóźnienia:VI-13 dni,VII-16 dni a VIII-47 dni. Przy czym moje spóźnienia ewentualne zawsze mieściły się do 20 dni-czego jestem 100% pewna.Wobec tego sprawdziłam na kocie bankowym,że ratę VI i VII zapłaciłam w terminie! a w VIII składałam wniosek o przesunięcie terminu płatności-więc tym bardziej nie wiem skąd te 47 dni! Oczywiście mam potwierdzenie przelewu,że raty zapłaciłam o czasie. Co mogę zrobić w tej sprawie?i skąd taki zapis mógł się wziąć w BIK?
Obecnie staram się o kredyt w innym banku i obawiam się,że taki wpis w BIK może mi utrudnić sprawę:(