Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale co ? Miedziaka w 2008 roku ? , coś koło 90 jak pierwszy raz wisiał na dolnych widłach ,a miałem ponad 700 szt i totalnie spanikowałem .Drugą fatalnie spółką był Optimus 5k po 5 zeta ,wywalony po 1 pln !!! Jak później odrobił wywaliłem dziadostwo z koszyka - nie mogłem ze złości poatrzeć na notowania Odrobiłem część na kontraktach W20 i forexsie , resztę od 2010 jakoś udało się wyciągnąć . Dopiszę ,że tak byłem pewny w tym okresie wzrostów ,że stop loss był moim wrogiem - no bo jak mogę dać się wyleszczyć . Z drugiej strony były i zajb...e momenty polna po 22 poszła po 114 - ( na forum jak napisałem ,że oddam powyżej setki to taką furę wyzwisk otrzymałem ,że trudno dziś powtórzyć ) TUP po 21 za 3 tygodnie 67 poszedł , makler przy zakupie stanowczo odradzał , bo to balon . Przy wypłacie kasy postawiłem mu na biurku łyskacza . Paget kolejna spółka która w przeciągu miesiąca poszła z 18 na 70 i również mi odradzano . Z drugiej strony co wtedy nie rosło . Nawet trawa na kamieniach.