Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja tak dałem się zrobić ,a raczej spanikowałem z monarii kupione po1,07 wywaliłem zadowolony po 1,37 . Po drodze hasła że śmieć ,dno i bankrut. , dziś wykres bez komentarza, w 2008 roku amica jak pikowała w dół kupiłem po 7 wywaliłem z stratą po 4 z groszami .Od tego momentu zaczeła praktycznie nie przerwanie wzrost .Tak naprawdę nie wiadomo jak będzie ,- podają że wznawiają wydobycie na całe majty to wywali w sufit i dale w chmury , jak dalej będą się oper....ć to du...e w dół . Na dziś jest powiedzmy jakaś tam poprawa ( piszę to z dużą przesadą coby mnie pogromca od ignorantów nie wyzywał ) Ja zaryzykowałem i kupiłem , choćby dlatego że broni się zaciekle od paru dni na tym złotym i poniżej znajduje chętnych do kupna