Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ciekawe czy wszyscy czekają aż ktoś przebije 1,09 i wtedy wszyscy ruszą do przodu??
A może ciągle powoli po przekroczeniu 1.09 ??
Te wersje oczywiście przyjmując przebicie bo ja osobiście tylko takie obstawiam, jedynie nie wiem czy to się wydarzy dzisiaj jutro za tydzień 2 miesiące??
Jeżeli się pomylę i do wyników i 2 tygodnie po wynikach nie przebije 1.09
to naprawdę się zdziwię, jedynym warunkiem żeby nie przebiło uwzględniając aktualną wycenę, perspektywy jest niesamowity spadek GPW a jeżeli do wyników nie spadnie wig20 poniżej 2300 powinniśmy przebić 1,09 tylę piszę ale mam nadzieję że nie będziemy czekać aż tyle a ruszymy szybciej tak do 0,75 wartości księgowej.