Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
rkm, to po co piszesz "że nie chce Ci się nawet czytać raportu rocznego z powodu audytora" , to nie była wypowiedź neutralna a atak, ja do audytora nic nie mam i jest mi on neutralny, może nie chciałeś ale uznałeś ze raport depa jest nie wart przeczytania bo audytor jest nic nie wart. I to ma być wypowiedź neutralna? No co jest taki audytor a nie inny, nie masz na to wpływu Ty, ja genek z miasta obok, tylko zarząd spółki. Skoro tak uznali że będzie najlepiej niech tak będzie.