Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak myślicie warto je kupić je, czy jednak nie ?
Chcę konkretne zainwestować na dłużej (na odp. szybkie obracanie akcjami nie mam czasu i zawsze się spóźniam).
Technologia zdecydowanie przyszłościowa i wszystkie wcześniejsze informacje na temat tej spółki były optymistyczne, niestety ostatnie już nie bardzo, są wręcz złe.
Jak sądzicie?
Jeszcze bardziej nurtuje mnie pytanie o ryzyko utraty zainwestowanego kapitału (to w końcu 3 lata - nie wiadomo, co się może zdarzyć). Obligacje Ekogen. Developement poręczone są przez Ekogen. SA, która sama chyba też w zasadzie nie ma za wiele kapitału i majątku.
Czy ktoś wie ile - w razie czego - w praktyce jest warte takie poręczenie?