~ni

Niestety kolego, głupoty, to piszesz Ty. Przeczytałeś, kilka książek o giełdzie i szpanujesz. Zadaj pytanie na forum, kto jest zainteresowany Twoimi naukami i piszcie sobie via email. Nie oceniaj wszystkich inwestorów hazardzistami. W Polsce niestety króluje dziwna teza, mówiąca, kto zarabia jest inwestorem, a kto przegrywa jest leszczem i hazardzistą.Niestety Twoje tezy o inwestowaniu też często się niesprawdzają na GPW. Ustaw sobie np. stop loss o którym piszesz na danej spółce i niestety często bywa, że zbierają stp loss i wracają sobie na wyższe poziomy i później jest lament, ponieważ ludzie traca dużo kasy, ale co tam, każdy ma własny sposób na zarabianie pieniędzy. Zaproś sobie zainteresowanych Twoim sposobem inwestowania i daj już sobiew spokój z tą "misją ", wygląda to niestety na częsty przypadek na tym forum "ja wszystko wiem, a wy ciemniaki nic nie wiecie, więc uczcie się ode mnie ". Żałosny jesteś Uzi. Żebrak napisał mądre słowe skierowane do Ciebie, a Ty podniecasz się swoimi wpisami. Co do kupowania żonie lub dziecku, zajmij się swoją żoną lub dzieckiem, w końcu Cię zostawi i tak kolego się kończy historia mądrali.Jeśli jest ładna, to pilnuj, bo Ci np. sympatia.pl porwią i zostani Tobie tylko forum bankier.pl.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.