Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale prostaki. Szkoda pisać. Byłem wiele lat na tak zwanym zachodzie i moja Mama, gdy zdecydowałem o powrocie do kraju, mówiła synu w Polsce sie wiele zmieniło, ludzie stali się podli jeden dla drugiego. Nie wierzyłem, ale już 2 lata jestem w PL i faktycznie gdzie nie popatrzę, tam prostactwo. Niewielu Polaków trzyma poziom europejski. A wy się dalej wyżywajcie prostaki. Opluwajcie i śmiejcie się z innych, ale nie dziwcie się gdy pojedziecie na wakacje za granicę, że patrzą na was jak na ludzi z ciemnogrodu. Prostactwo, szkoda tylko waszych dzieci, bo wychowacie ich na takich samych prostych ludzi bez perspektyw. Teraz już możecie pluć ile chcecie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze codzienne zyzki na giełdzie.