Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Naprawdę chciałbym wiedzieć, na czym polega ta słynna "gra" :))). Nie wiem jak można poważnie traktować człowieka, który przy spadkach z 7 na 4 mówił, że "grają wami", przy spadkach z 4 na 2 mówił spisku w celu emisji po 1,65, potem jak spadło na 1,2 mówił o kolejnej "uprzywilejowanej" grupie która weźmie po 1 zł, a teraz chyba sam nie wie o co mu chodzi. Przy 1 gr ogłosi spisek cyklistów i postraszy wizją długoletniej odsiadki tychże. Komedia. Kto tu grał i co ugrał widać jak na dłoni na wykresie, a ugrano grube miliony, od naiwnych "inwestorów" co mnie mało obchodzi i z unijnych dotacji, co mnie niemiłosiernie wkurwia.