~karbi

15 maja - wyniki za pierwszy kwartał 2013. Pokażą w jakiej kondycji spółka zaczęła kolejny rok działalności i czego możemy oczekiwać w przyszłości.

27 maja - WZA - decyzja m.in. w sprawie dywidendy w wysokości 0.5 zł oraz rozszerzenia działalności spółki o sprzedaż hurtową komputerów, urządzeń peryferyjnych i oprogramowania

Jeżeli wyniki okażą się dobre i zatwierdzona zostanie dywidenda wraz z rozszerzeniem działalności spółki, która z pewnością przyczyni się do zwiększenia przychodów to jest duża szansa na inwestora finansowego/branżowego.

Na razie stoimy stabilnie na 7zł. Kto wie ile będzie wynosił kurs po realizacji wyżej wymienionych informacji... :)

Jak dla mnie spółka na dłużej, myślę że w przyszłości może jeszcze nie raz zaskoczyć;)

Kupić i zakopać;) Tak myślę a wy co sądzicie? :)

Wrzucam jeszcze raz dla nowych akcjonariuszy bo za dużo idiotycznych wątków mamy od naganiaczy i ciężko się przebić z czymś merytorycznym

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.