Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2013-05-09 o godz. 20:59 ~koli napisał(a):
> Oczywiście, że nie posiadam dowodów i nie muszę ich
> przedstawiać...
Ale również nie musisz rzucać oskarzeń i podejrzeń tylko w oparciu "bo tak mi się wydaje". Chciałbyś też w czymkolwiek być tak oceniany w pracy, w domu itp.? Wątpię.
Rozumiem, ze cały twój wpis jest przedstawieniem twych emocji i twego stosunku do RK na podstawie twej wiedzy o R$K, o BRS, o IPX itd. Masz do tego święte prawo.
Ja JEDNAK TEGO NIE PODZIELAM.
Niemal każda spólka ma swoje większe i mniejsze podobne problemy. Ty narzekasz na RK, inni na Solorza czy Krauzego lub Patrowicza, Moskę itd. taki urok giełdy i forum.
Nie twierdzę, ze nie masz podstaw do swego zdania, ale ja Karkosika i jego spółki postrzegam inaczej. Odkad obserwuję brs i ipx - nigdzie nie przyłapałem RK na kłamstwie. Co najwyżej, podkreślam, co najwyżej mogę mieć pretensje do transparentności zarzadów i ich relacji z inwestorami. Ale to co innego niż oskarzanie kogoś o przestępstwo.