~kris b

icm-mi tez sie udalo kupic polnord ponizej 5 zl i mam teraz ten komfort ze naganiam tam zawodowo na watku.polnord to przyklad klasyczny chamskich zagran na banana.pl.zejscie z 330 zl na 4 zl bez spitu i dod.emisjii to majstersztyk.a w ub.roku na polnordzie padl rekord historyczny-oddali prawie 1000 mieszkan.co do rafako -zdecydowanie odradzam-pojdzie razem z pbg i ener.pld do grobu-nowe bloki dlugo nie powstana.zdecydowanie polecam-spolki budujace sieci energ.ktore w pl maja sr.30 lat a 1/3 z nich natychmiast musi byc wymieniona/link wnp/.czyli elektrotim.atrem i energoinstal-niestety na watkach tych spolek jestem praktycznie sam ale sie nie poddaje.wg mnie paged b.zle wyjdzie na wehikule inw..co do yawalu-przesuneli raport o kilka dni wczesniej.wiec moze byc ok/.jesli masz dlugi termin kup groclin-bity teraz bez przyczyny.fuzja z kabel-technik.pl zatwierdzona.przychody moga skoczyc nawet do pol.mld.a lata wczesniej przy tych przychodach kosztowal 140 zl.a dzis bez splitu po 10 zl.cala banana

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.