Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
icm-mi tez sie udalo kupic polnord ponizej 5 zl i mam teraz ten komfort ze naganiam tam zawodowo na watku.polnord to przyklad klasyczny chamskich zagran na banana.pl.zejscie z 330 zl na 4 zl bez spitu i dod.emisjii to majstersztyk.a w ub.roku na polnordzie padl rekord historyczny-oddali prawie 1000 mieszkan.co do rafako -zdecydowanie odradzam-pojdzie razem z pbg i ener.pld do grobu-nowe bloki dlugo nie powstana.zdecydowanie polecam-spolki budujace sieci energ.ktore w pl maja sr.30 lat a 1/3 z nich natychmiast musi byc wymieniona/link wnp/.czyli elektrotim.atrem i energoinstal-niestety na watkach tych spolek jestem praktycznie sam ale sie nie poddaje.wg mnie paged b.zle wyjdzie na wehikule inw..co do yawalu-przesuneli raport o kilka dni wczesniej.wiec moze byc ok/.jesli masz dlugi termin kup groclin-bity teraz bez przyczyny.fuzja z kabel-technik.pl zatwierdzona.przychody moga skoczyc nawet do pol.mld.a lata wczesniej przy tych przychodach kosztowal 140 zl.a dzis bez splitu po 10 zl.cala banana