Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wypowiadam się raz na jakiś czas tylko i wyłącznie merytorycznie. Nie odpowiedziałeś na moje pytania jak zwykle. To co teraz napisałeś o mnie to pomówienia, Coś Ci już pisałem, uważaj na to co piszesz. Ja napisałem do Ciebie merytorycznie, a ty jak zwykle uprawiasz teatrzyk drewnianych lalek.
CZEKAM cały czas na odpowiedzi na zadanie pytania.Chociaż raz zachowaj się jak prawdziwy mężczyzna,a nie jak kajtek bez majtek:)
Pytam kolejny raz, jaką metodą i na jakich podstawach wyceniłeś (wyceniliście w klubie Pinokia) akcje Netwise na 3 zł, a później na 1 zl?
Czekam na odpowiedzi.
p.s. Jeszcze jedno. Jak machasz paragrafami to mogą wrócić niczym rzucony bumerang, a twoje teksty są jednoznaczne.