~karlsmen

niech straszą niech piszą zostawcie ich za to im płacą ciekawe tylko ile 20gr za post :)))) .
kto ma oddać już dawno oddał kto trzyma bedzie trzymał bo mamy w dup...ie czy dziś jutro to spadnie do 50 czy wzrośnie do 70gr. tu trzeba poczekać i kto chce zarobić bo papier jest trzymany w sposób niewiarygodny.
większość z nas gra długoterminowo i czekamy na konkret tzn. min 100-200%.
nie bawimy się grosze, a jak spadnie niżej to się dokupi spokojna wasza ......
Tak jak pisałem już wcześniej przeczytajcie ten raport jeszcze raz i podejmijcie sami decyzje co zrobić.
Pisałem również że bracia ukraińcy nie są w du.... bici i pilnują swojego interesu.
Nawet tu u nas na forum :)))) i czy ja czy ktokolwiek z nas może tylko popierd.... tu głupat sternik każe up pójdzie 100% w tydz karze kisić posiedzimy m-c na 0.6x
RAPORT 2012 jest dla mnie lepszy bo odzwierciedla to co jest faktycznie,
i jak to juz wielokrotnie pisano wszystkie koszty maleją a strata hmmm.
sam denis pewnie zegarek ma za 2 mln dolców więc nie rośmieszajcie mnie.
Ciekawe czy w czerwcu nie okaże się na walnym że ukraina ma 95% akcji i nagle okażę się że są kontrakty i ten spadek 1 mln aku był spowodowany tym iż 1 z fabryk w 2012r. np. była przestawiana na inną technologię ;)

Każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.