Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja dodam od siebie,że mam nadzieje,że p.Jarczewski zrobi z Tarnowem to co zrobił z Puławami, i swoimi decyzjami oraz przemyslanymi inwestycjami sprawi,że Tarnów stanie sie nowoczesnym i dobrze zarządzanym zakładem. pytanie jest tylko takie- jak długo dadzą mu tam popracować, bo jak widac wystarczy "tylko" zmienić ministra a sytuacja zmienia sie diametralnie. teoretycznie ma 2-3 lata pracy jako prezes GA, potem wybory i karuzela ze stanowiskami sie rozkreci.oby zdzialał jak najwiecej.
ciekawy jestem co prezes Jarczewski zrobi teraz z Puławami jako spólką na GPW. wykup? cena godziwa? pozostawienie na parkiecie? co z płynnościa ?
:) patrząc teraz na to co sie wydarzyło w zwiazku ze zmiana prezesa GA odnosze wrażenie,ze to wilk połkął owce,ale na dobre mu to nie wyszło:)i owca wyszla mu bokiem:):).cóż -polityka w gospodarce zawsze oznacza to samo- nigdy nic nie wiadomo.
9 maja wyniki Puław. zobaczym coś milego dla oka??:)