~vvv

zarząd tej cudownej spółki zachęcić chciał swoimi mega zakupami w okolicy 2.60 przyszłych inwestorów, aby ci nabywali te wspaniałe akcje. jak widać teraz spuszczają kursy coraz niżej i niżej, aby właśnie te same osoby oddały ze stratą... jak na moje oko zakrawa to pod krętactwo i oszustwo aby było komu opchnąć papier po wyższej cenie... to co się na tej spółce wyrabia przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie... KNF nic nie widzi? Prezik nic nie powie no bo po cóż ma się publicznie jąkać i jeszcze większy wstyd sobie robić (choć już o wiele większy to raczej trudno) Pawełczak ma średnią akcji cos ok. 1.80 (ale mogę sie mylić więc proszę sprawdzić), czyli jak na razie nie jest stratny na tym co ujawnione i o czym wiemy... A ilość akcji jaką mógł mieć pośrednio pewnie poszła dawno po 4-5 zł... i takie tu mamy kółko graniaste w którym Karkosik bawi się z Pawełczakiem, Sobczakiem i całą resztą bandy, śmiejąc się pewnie do rozpuku ze strat mniejszych akcjonariuszy....

Ale to tylko moje przemyślenia, a jeśli ktoś z zarządu lub bliskich mu osób to przeczyta, niech wie, że to nie są broń Boże oskarżenia, lecz jedynie próba zrozumienia tego co się tutaj wyczynia....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.