~karbi

Widzę że tutaj niezłe przepychanki macie. Zastanawia mnie jedno jkl, skoro mówisz że mają tak tanio akcje bez locków to czemu nie sypią? Przecież podaż jest niewielka, kurs całkiem ładnie trzymany, zjechał do emisyjnej i tutaj +- 50 groszy się buja. Odwiedziłem stronę netwise i faktycznie dobra spółka, ciekawa. Na razie trzeba zobaczyć jak się sytuacja rozegra ale jak przebiją 8.50 - 9 to myślę że warto brać. Z drugiej strony gdyby zjechali tak jak tu wyczytałem na 3 zł to będzie super okazja ale wątpię czy to nastąpi. Co do tych akcji to takich spółek bez locków na NC było/jest cała masa i nie przeszkadzało im to rosnąć o kilkaset % więc myślę że dużo zależy od nastawienia do posiadanych pakietów akcji konkretnych akcjonariuszy. Na razie nie wyczytałem nigdzie żeby runicom miał w zamiarach wysyp akcji. Widzę że mamy 6.30 ale zrobione na małym wolumenie więc tak naprawdę trzeba poczekać co z tego wyniknie do końca sesji. Być może jest to promocja, może chcą wywołać panikę. No nic trzeba poczekać co z tego wyniknie do końca sesji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.