Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie jak DON KICHOT walczę z NC(bo to szulelernia) jeżeli uważasz ,że ostrzeganie ludzi przed inwestowaniem w Śmieci to coś złego to gratuluję samopoczucia...ja rozumiem,że to WASZ zawód wciskać ludziom śmieci(gdybyście wpuszczali spółki NORMALNE o zdrowych fundamentach nie pisałby tu wogóle) ,a ja będę Ludzi ostrzegał ...przec runicom invest,invest conem,wdm, i innymi też ...ps.oczywiście każdy kupuje na własne ryzyko...ale jak mam ochotę na hazard to idę do kasyna...tam są większe szanse(oczywiście tylko na Black Jacku)