Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zrozum młody człowieku.
Wisi mi czy to rośnie czy spada. Nikomu źle nie życzę. Tobie też.
Ale tych akcji już nie ma. Tej spółki też już nie ma.
Nawet nie wiadomo czy tatar zapłaci akcjonariuszom te 5 mln bo on już warunkuje - jeśli sąd się zgodzi i jeśli RS z prawnikami do tego dojrzeje.
To, że ktoś kupuje po pół miliona akcji nie oznacza nic innego jak to, że chce sprzedać to z zyskiem. Za pół godziny, za godzinę czy nazajutrz.
Dziś się handluje wszystkim. Akcjami upadłej spółki, a nawet tym czego w rzeczywistości nie ma. Możesz kupić i sprzedać opcje, opcje walutowe, kontrakty, indeksy, prawa poboru itd. itd
Niczego Ci nie zazdroszczę. Cieszę się, że w miarę znośnie z tego wyszłam
Przestań się łudzić i przestań dawać nadzieję innym.
Powtarzam - TYCH AKCJI JUŻ NIE MA
Giełda to nie koncert życzeń.
Zrozum, że nawet gdybyś miał rację, dużo racji, to jesteś za mały by cokolwiek zrobić i cokolwiek zmienić.
Na dowód poczytaj korespondencję *obserwatora* z baranami z GPW
Wklejam Ci fragment raportu, że CEDC nie będzie publikować kwartalnego. A Ty wciąż swoje, że będzie dobry, że będzie 17-tego itd. Po co to robisz?
Siada Ci psychika to napisz, poproś może będę mogła Cię wesprzeć.
P.S.
I na koniec. Gdy ja zaczynałam grać na GPW to Twoi rodzice planowali mieć dziecko. Pewnie jestem w wieku Twojej babci ale Ty i tak wiesz lepiej.
To baw się dalej ale sam.
Ja tych upadłości przerobiłam setki.
Dosłownie setki. W zeszłym roku upadło ponad 40 spółek.
Notowanych spółek