Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczywiście dzięki za Twoje argumenty, ale ja tak naprawdę zupełnie nie wierzę w to, że Sado pójdzie na śmietnik. Jeżeli faktycznie, tak jak było napisane w artykule przysłanym przez Pogromcę, gaz będzie robiony z węgla energetycznego, to nadal nie tracę nadzieii, że może Sado będzie go dostarczała. Poza tym jak mają zakład do odzysku, mogą sobie zrobić taki wegiel, jaki będzie potrzebny. A nawet jeśli nie, to Ukrainie na trzy fabryki do zgazowywania węgla, będzie go potrzeba tyle, że i ten z Sado znajdzie swoich odbiorców. Najważniejszą teraz sprawą jest to, kiedy ruszy pierwsza chińska fabryka. Planowali, że w czerwcu, więc może wyrobią się w lipcu, czy w sierpniu. To są tylko i wyłącznie moje przemyślenia i moja nadzieja, nie oparta na żadnych faktach, więc nikogo nie namawiam na trzymanie, ani na kupowanie akcji Sado. Tak jak Bronisław napisał - teraz już nie mam z czego wychodzić. Wolę utonąć razem z Sado, niż w razie czego żałować, że sprzedałam. Pozdrawiam