Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bomikiciusiu, znów mi slinisz sznurówki, by odreagować swa frustrację?...;-D
No to poczytajmy twoje bomizachwyty:
Autor | lew191 [84.10.63.*] 2011-09-01 22:20
Rankor nie przegrał, bo on Bomi nie ma , a po 3,51 zł - jak się ustawił - już nie kupi.
W rzeczywistości spółka , która - wg Tomasza Hońdy z ,,Parkietu" jest czwartą najbardziej niedowartościowaną na GPW (za 30 groszy można kupić 1 zł majątku) , jest skazana na znaczny średnio- i długoterminowy wzrost, o wiele większy niż rynek w ogólności czy jakikolwiek benchmark.
Bomikiciusiu, zalazł ci ten rankor za skórę i nieraz obśmiał...;-D
Ale to wszystko pryszcz i pikus w porównaniu z tym, jak sam się ukarałeś bomiinwestycją...;-D
Zjechać z 15 zeta na 1 groszaka i nie móc wywalić bomimakulatury...;-D
15,xx... -> 3,51... -> 0,01 ;-D
I śmiech rankora z twego bomifrajerstwa...;-D
Bomikiciuś, król bomiwydymanych i bomiwtopionych...
Znów zapiskał, by go zauwazono na forum... ;-D
A tak niedawno naganiał na kupno, bo tu miał zarobic wielkie pieniadze...;-D
Sam zaś...
Bomikiciuś, a czemu po kilka razy dziennie na róznych forach tak się uzalasz:
/.../Zacząłem kupować po 15 zł, potem - w miarę obsuwania się kursu - coraz taniej , ponieważ mędrcy z tego forum przekonywali mnie, że tylko uśrednianie jest drogą do sukcesu . Wierzyłem zarządowi , ponieważ ci dżentelmeni roztaczali piękne perspektywy rozwoju. Niestety. Po czasie okazało się , że te pasibrzuchy , tuczące się na krzywdzie nisko opłacanych kasjerek , kłamały na temat sytuacji Bomi. Ci krwiopijcy i wyzyskiwacze prawdziwych informacji o sytuacji firmy udzielali jedynie internaucie o ksywie Rankor2, który trąbił o niej naokoło , ale ja mu nie wierzyłem.Reszta inwestorów , łącznie z instytucjonalnymi , była ciemna jak tabaka w rogu,karmiona pól- i ćwierćprawdami albo oczywistymi łgarstwami.
Teraz straciłem już wiarę, że te z jednej strony cwane , z drugiej zaś dość tępe i bez polotu indywidua zwiększą wartość spółki i doprowadzą do wzrostu kursu.Pragnę więc zrealizować stratę podatkową , gdyż na pozostałych spółkach z portfela zarobiłem duże pieniądze.
Bernard Gruby (ksywa Lew)
Ale logiki w tobie wciąz nie ma za 2 grosze, a nawet za 1 grosz... ;-D
Jak zwykle zresztą.
Fantazjowałeś o bomizyskach i smiałeś sie z ostrzeżeń wiedzy rankora, który teraz tym bardziej smieje się z ciebie, jak to wypłakujesz sie na forach i szukasz jelonków na twą bomimakulaturę...;-D