Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Lubię też czytać inne twoje samochwalstwa i bomipłacze, no i to pytanie o borka, na którym tez się nie znasz i nigdy nie umiałes na nim zarobić,n tylko czekałeś, ze rankor poprowadzi cię za rączkę:
Autor | kracy [89.78.61.*] 2012-07-28 19:36
A ja sobie myślę ,że w tej chwili to już nie ma znaczenia czy BOMI upadnie za pół roku czy rok.
Bomi bowiem to już tylko spekulacyjna spółka na której najszybsi i najbystrzejsi inwestorzy (tacy jak ja ) zarabiają tutaj sporo kasy.
Autor | kracy [89.79.67.*] 2012-06-05 10:20
Rankor wygrałeś.Dzisiaj sprzedałem znowu ze stratą.
Przegrałem, ale na giełdzie nie zawsze się wygrywa i jest to normalne.
Autor | kracy [89.79.67.*] 2012-06-05 17:34
Rankor gdzie mogę odrobić stratę z bomi ? obserwujesz jakieś spółki ?
Może brać boryszew po 60gr ?.....sam już nie wiem.
Szukaj, szukaj dalej (nie zamierzał ułatwiać ci życia), gdzie pisałem, kiedy mozesz zarobić na borku...;-D
Eh, kracyku-pajacyku...
Jak zawsze tylko podkładasz się pod śmiech rankora...;-D
A co do borka - jak zwykle nie rozumiesz tego, co pisałem, więc ci, madry inaczej bomipajacyku, przypomnę, że nadal polecam BORYSZEW, ale...
Ale podkreślam! - namawiam do myslenia (wiem, ze to trudne dla ciebie!) przed zakupem:
- przyjrzenie się wskaźnikom i AT spółki
- oczytanie się w fundamentach i zapoznania ze strukturą grupy
- oczytanie sie w fundamentach konkurencji
- oczytanie w wypowiedziach zarządu i Karkosika - przynajmniej z ostatniego półrocza
- niewdawanie sie w niemerytoryczne polemiki na watku borka
- SAMOKRYTYCZNE OKREŚLENIE BŁĘDÓW INWESTYCYJNYCH POPEŁNIONYCH W PRZYPADKU BOMI
- codzienne i uważne sledzenie transakcji w powiązaniu z pojawiajacymi sie infami
- określenie słabości i zagrozeń dla waloru w wybranym przedziale czasowym
- wypracowanie własnej oceny spółki pod katem atrakcyjnosci do zainwestowania
- ustalenie dla siebie poziomu wejscia w walor
- wybór strategi inwestycyjnej...
Zrozumiałeś? Wąpię... ;-D
I wciąż masz bomi? - tak mi (nie)przykro!
Trzeba było mnuie słuchać zamiast pisać durnoty o rajdach mikołajowych i na jakie defekty w styczniu cierpisz...;-D
Zjechałeś na 2 grosze w akompaniamencie smiechu rankora...;-D