Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wytłumaczenie spadku jest bardzo proste ale ja tłumaczyc tego nie mam zamiaru ja jestem spokojny i im taniej mam tego więcej a wiecie dlaczego? bo większośc w was dysponuje kapitałem w ograniczonym stopniu , a ja mam kapitał przez cały czas ruchomy i nie skończony poza tym obracając nim mam coraz więcej akcji i daję wam słowo ,że będę kupował te akcje bo korelacja dwóch wykresów skończy się niedługo ;-) jak już pisałem ok. tydzień temu ,że wykresy zostaną rozłączone niech spada nawet na 1 grosz jeśli ktoś rozumie co mam na myśli niech odpisze tylko mądrze a inni niech się zastanowią przeczytaj to co napisałem 2X;-))