Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spisałem na straty tego śmiecia. Kupowałem jeszcze przed NE, potem się zapisałem na tą pieprzoną tapetę albo jak kto woli papier toaletowy, jak tak uśrednić to ok. 6,5-7 zł. Patrzę na to bez emocji bo już pojąłem, że mnie wydupcyli, oby ich kiedyś za to zamknęli. Ja już odłożyłem kwotę większą i nie zamierzam więcej dać się oszukac na giełdzie. Niech ten badziew zlikwidują, bo to szulernia i tyle. Nawet dobre spółki rosną średnio gorzej od inflacji w ciągu tych kilkunastu lat tego cyrku.