Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tak ludzie piszą na forum Impexmet.
Autor | ~bobulek [95.48.143.*] 2013-04-03 07:21
Zobacz wątki dotyczące Impexmetal
Zobacz profil Impexmetal
"Jak zwykle i jak każdego dnia setki, tysiące małych ciułaczy obdartych ze złudzeń. Zdeptane marzenia, zrujnowane plany, depresje, samobójstwa, rozwalone rodziny - cóż to ? - kataklizm - nie Polska GPW.
W majestacie prawa można zrobić wszystko - na oczach instytucji kontrolnych kursy spółek zachowują się tak jak szef chce, nie ma rynku, nie ma logiki. Zarządy nie dbają o akcjonariuszy (ciułaczy - nas) one realizują wizje szefa i nie ważne czy to Karkosik, Krauze czy inny - setki, tysiące musi stracić aby jeden awansował w rankingach.
Ps. Zarząd Impexa powinien jeszcze pomyśleć o skupowaniu akcji Krezusa one podobnie jak Boryszew są sporo niedowartościowane, broń Boże nie kontynuować skupu swoich cena rynkowa na poziomie 50% księgowej to znacznie za wysoko.
I tak mi nawet nie ulżyło - pozdrowienia dla takich jak ja co uwierzyli temu panu też - zawsze można się pocieszyć że ci z Hutmena to mają jeszcze lepiej przechlapane... "
Tak właśnie nami kręcą i na naszej krzywdzie się bogacą.
Ja żegnam Was bo nie chcę już więcej stracić.
Wytrwałym życzę sukcesów i trafnych decyzji.