Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
@Bernard ale z Ciebie "optymista" ja na tyle az nie licze , mi wystarczy jak ktos mi odda za 7gr :) Te 5-6 gr to bylo jak juz kazdy widzial bankruta , teraz powoli ale zawsze coraz ladniejszy obraz sie klaruje , cos w koncu zaczeli robic i miec "prawdziwe" dochody za jakis czas to i 50- 60 gr moze byc marzeniem na razie to jeszcze wielu widzi poprzednia firme i ten cien jeszcze troche bedzie sie kladl .
Na szczescie na tych zrywach po 5-10gr tez przy tym kursie ladnie mozna zarobic :) i jak ktos ma wczesniej akcje to mozna sobie ladnie obnizyc srednia cene zakupu.