Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj David- w wolną sobotę , tak jak wcześnie Tobie napisałem ,sporządziłem analizę tego waloru w perspektywie 2 tygodni-kurs dolny /minimalny przy dołku /-kurs wysoki / możliwy już do wyprzedaży akcji z zyskiem / i spodziewaną dalszą akumulację tego waloru.Jednak przemyślałem swoją decyzję o jego publikacji . Nikt z Forum-oprócz Ciebie,który to czynisz ze zwykłej jedynie ciekawostki,bo swój kapitał zainwestowałeś juz w inne spółki i nie dysponujesz już dużymi wolnymi kapitałami. Nikt z Forum dotyczącym tego waloru nie był zainteresowany z polemiką z moją wcześniejszaą diagnozą na tym walorze., gdy napisałem że mam zakupione za 92 zł i wyprzedaży całego pakiety w zakresie ceny od 105 zł- do 104 zł Nikt nie nie napisał żadnego zdania. Wręcz przeciwnie-otwierali nowe wątki-Antoni R ,Bolo, mietek ,pikas,Uv,ewe i inni. Uznałem więc ,że nie będę pisał sobie a muzom .Dlatego uznaję za bezcelowe !!!!! prezentowanie tutaj mojej opinii.Również nie będę już zabierał głosu nt. tej spółki na tym Forum !!!! .Dokonałem tez wyboru innej - drugiej , perspektywicznej spółki,i na tej właśnie spółce , w tej chwili skupiam swoją uwagę.Zapewne zapytasz jaka to spółka-zobaszysz ją wtedy ,,gdy w kwietniu będzie wzrost o ponad min.30 procent.Myślę , że akceptujesz moją decyzje,tym bardziej , że znasz mnie już od dawna, i zawsze gdy razem inwestowaliśmy, / z pozytywnym skutkiem / nigdy Ciebie w swoich prognozach nie zawiodłem , a raz ostrzegłem przed zakupem Atlantisa na tamtych,wygurowanych poziomach.Pozdrawiam-no cóż ,taka jest dzisiaj rzeczywistośc i z tym nie można walczycz , ale przyjąć to jako oznakę nowych czasów.Są inni ,zapewne tez znający ten temat ,i tak chętnie piszący o wzrostach i spadkach tego waloru-więc lektury do czytania Tobie - Davidzie zapewne nie zabraknie.