~simoneczek13

Panowie tutaj zacznie się gra jak przekroczy 12 zł. Już to przerabiałem dwa razy na innych
spółkach Pana Karkosika. Boryszew kupiłem 20 tys akcji po 2,23, kiedy wchodziłem na to forum
wszyscy pisali -bankrut. Sprzedałem po 2,49 zadowolony jak małe dziecko z zarobku. Spółka przekroczyła grubo ponad 20 zł odliczając prawo poboru. Krezus kupiłem 1,18 - 40 tys akcji.
Kiedy wchodziłem na to forum z zapytaniem wszyscy pisali bankrut, prowadzi jakieś kawiarenki,
instaluje automaty do kawy - przestraszyłem się i sprzedałem po 1,21. Znowu zostałem wpuszczony w maliny. Radzę jeśli macie wolne środki to kupujcie i nie zaglądajcie na to forum.
Pozdrawiam wytrwałych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.