Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wiesz co boss
na twoim miejscu to przestałbym sie juz głupio wypowiadac
bo twoje jawne wprowadzanie w błąd mogło spowodować to że wiele osób podjęlo taka a nie inną decyzje , jeśli w związku z tym zostali narażeni na straty materialne ( nie tak jak ty moralne ) to klika takich cywilnych pozwów faktycznie moze wpłynąc , a z kliku to juz cos ciekawego może wyniknąc . Oprócz oczywiscie tego że sama firma może sie do ciebie dobrac za oczernianie
tak że nie byłbym na twoim miejscu taki zuchowaty , ja juz mam podstawy np do takiego pozwu , tak ujadałeś tu że sprzedałem sporo akcji i teraz jestem kilka tysiecy w plecy
i co zrekompensujesz mi to ???????