Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie szydercy po "przedłużonym" weekend'zie ;-) Co tu się dzieje ? Zacząłem dziś czytać to co "spłodziliście" od piątku do dziś i jestem zdumiony !? Coś się wydarzyło nowego ? Dlaczego wycena akcji jest na tak niskim poziomie ? ;-)) Tak dla ścisłości mam kilka akcji Dependa i nie sprzedam ich poniżej 1 zł. Przecież tu będzie kosmos, dzida, rakieta no i odpał ! (oczywiście jest to moja subiektywna, wyssana z palca, wywróżona opinia i proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji !)
Było tu tak miło, jednak już nawet pożartować nie można, tylko merytoryczna dyskusja...
Pozdrawiam i życzę wielu pozytywnych wrażeń !
P.S.
Czas zainwestować w "garaż", który wczoraj podał piękne info, które było przedmiotem oceny i przeglądu przez biegłego rewidenta. (nie Depend)