Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ludzie co Wy tu wypisujecie, Wasze doradctwo niech idzie w kiebeter mater. Ja robię najlepszy biznes do pięt mi nie sięgacie. Chcesz być szczęsliwy to...wydawaj kasę a nie baw się w oszczędzania gdzie po ile jak jejku jakie to stresy a wiadomo każdy każdego doi.....A ja ide sobie kupić buty które mi sie podobają, rower z amortyzatorami, spodnie fajne, metaxe, funduję sobie narty itd itp. Jestem szczęsliwy nie inwestuje nie oszczędzam banków unikam a windykatorzy unikaja mnie. Kawę piję sobie spokojnie i patrze na tych wszystkich przygłupów pseudo inwestorów, którzy wczesniek czy póxniej i tak w d....e dostana i tak. Kwestia czasu bo tak ten pseudo system jest stworzony żeby zarobiło ONO a nie Ty inwestorze. Pa