siem11

Witam 21.03.2012 ? czwartek/ NO TO MAMY KOLEJNY SSSSSSŁYNNY RAPORT FINANSOWY za 2012 rok
0.00 ZERO??? przychodów ze SPRZEDAŻY produktów i usług.Cud mniemany.
- mamy za to koszty ogólne zarządu17.855.000zł i wesołości zysk 6.927.000zł z cudo moje
DOTACJI / ciekawa formuła zysku / i wynajmu nieruchomości?
- kolejna perełka to STRATA NA DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ 10.928.000zł
- o słodki Zefirynie;pokrycie zadłużenia spadło DWUKROTNIE
- JEST WZROST- wzrosły zobowiązowania spółki o małą pestkę o 67,4%
- coś tam mają ; częściowo drożdżownie w Czechowicach / wpakowali w to badziewie 7ml.zł
są też słynne akcje Alchemii i z tego a jakże zysk ok.3.000.000 zł ze sprzedaży i wyceny
TERAZ SENSACJA I FENOMENALNA WIADOMOŚĆ: AUDYTOR z Poznania orzekł,że
jest bieżąca i szybka PŁYNNOŚĆ FINANSOWA / A.KU.KU / oraz,że nie ma zagrożenia
w dalszej działalności spółki.ALELLUJA i do przodu.Jest zezwolenie na dalsze potężne
straty.Niech żyje i się rozwija skotan i kochany audytor cudo nad cudami.
Prezesie M.Pawełczaku co za radość DO PRZODU PO NOWE WIĘKSZE STRATY.
Pozdrawiam siem11
PS wiem,że są to moje myśli nieuczesane,ale tu się nawet nie chce myśleć i więcej pisać.
a co z ponad 20 milionami na zabezpieczenie procesu z niemiecką firmą.Tego nie
ma w zabezpieczeniu zobowiązań,a POWINNO itd,itd,itd.i dupa.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.