Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pomyślcie : ktoś coś wie; ja stawiam obok oleju na przejęcie (a) I TO SŁONIA JAK POWIEDZIAŁ PREZIO STĄD WARTOŚC KSIĘGOWA MOMENTALNIE WZROŚNIE SPOKOJNIE KILKAKROTNIE
Ponadto kurs nie odzwierciedla poważnie sukcesu młynka, że o innych innowacjach z dofinansowaniem nie wspomnę. Przejęcia robione jeszcze nie wiemy pod co, ale ja obstawiam właśnie że pod młynek. Żeby coś takiego produkować potrzebni są przede wszystkim ludzie o bardzo wysokich kwalifikacjach wraz z zakładem nadającym się do tak precyzyjnej i skomplikowanej dłubaniny, poza tym zapotrzebowanie na takie cudo musi być lawinowe.
W samej Polsce jest mnóstwo odbiorców KGHM na czele i całe górnictwo wszelkiego rodzaju.
Wyobrażcie sobie tylko oszczędność energii 10 krotna, nie mówię o innych walorach jak większa precyzja itd.
Wreszcie - w tej spółce kapitał to ludzie i to nie slogan- chodzi mi o o pion naukowo - badawczy na co stawiają. Przecież oni cały czas nad czymś pracują młynek to nie koniec.
Wreszcie wyobraźcie sobie sprzedaż licencji na takie cóś, albo i w dalszej perspektywie wykup przez jakiego amerykańskiego giganta.
Tu tak może być i ktoś coś wie czego my oczywiście nie wiemy. Za duży obrót jak na atak spekuły.
Reasumując myślę że spokojnie ducyfrówka się należy, co nie znaczy że jutro albo i za tydzień, ale w tym roku może być. Korekty wskazane dla chłodzenia wskaźników