~Ali

Renkor nigdy nie zniknie z forum BOMI..
Będzie do zakończenia umowy... A dyskusja z nim, to jak kopanie się z koniem...
On może wszystko...Może ubliżać do woli, bo jego obelgi sa ponoć dopuszczalne...
Przez kogo?
Wszystkie krytyki jego kreciej działalności sa usuwane, a nawet znikają bez śladu watki z wieloma wpisami , jak wczorajszy założony przez J23.. Bez śladu..

Kto i jak potrafi wytłumaczyć tę wyjątkową pobłażliwośc modera wobec jego wpisów, a takie ostre usuwanie wszelkiej krytyki jego działalności...

Renkor...
Napisz po raz enty od ilu złotych posiadam BOMi, po ile dobierałem, moje prognozy
przewidujące spadek do 9 gr..Pisz i kłam..Tobie wolno...
A nie zapomnij dodać, iz byłem pełen optymizmu po objęciu rządów przez nowego Prezesa Jesionowskiego...Uprzedziłem twoją wypowiedż, gdyż powtarzasz to codziennie..Po co? Lepiej ci? Tylko takie masz na mnie kwity..?

Pisz i czekaj na kadzenie ci swoich popleczników...I dyskutujcie o inwestycjach w inne spółki. Oczywiście na forum Bomi...Bo tu ci płacą...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.