~Makler

pod linkiem są wszystkie informacje o akcjonariacie https://www.bankier.pl/inwestowanie/spolki/MISPOL/akcje.html - może ja nie umiem liczyć, ale jakkolwiek nie liczę, to mi nie wychodzi, co piszesz. Nawet po odcięciu Podlaskeiego Towarzystwa.
Co do wyciśnięcia - oczywiście że chcą nas drobnych wycisnąć i wycisną, nawet nie zipniemy. Mają dość kasy a dobre papugi, które załatwią nas na każdym procesie. Ale nie znaczy też to wcale, że nie możemy nic zrobić. Ja osobiście spisałem te pieniądze na straty, ale będę starał się zatruć im życie, jak to możliwe. A oni dranie kiedyś będą chcieli tę spółkę opchnąć. Co do Owerki - facet z pewnością liczył się z tym, że nie zablokuje dematerializacji akcji. Mając tyle akcji pewnie wyciągnie od nich dobrą kasę. My niestety nie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.