Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja mam właśnie takie wrażenie apropo Woli. Dawniej Wola kojarzyła się z dzielnicą robotniczą, teraz powstaje na niej sporo ciekawych inwestycji. Poza tym jest dobre połączenie ze Śródmieściem, do którego jest całkiem blisko. I ta linia metra, która ma powstać na Woli... Kiedy już powstanie, prawdopodobnie mieszkania na Woli zyskają sporo na wartości. Moja siostra niedawno kupiła mieszkanie na Woli, na Osiedlu Intenso, nie wprowadziła się tam jeszcze, mieszkanie bardziej traktuje jako inwestycję w przyszłość.