Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj,
Ja na walnym nie będę, ale mogę wystawić Ci upoważnienie, ale gdyby powtórzyc akcję "40" to kilka % by się uzbierało, tylko kwestia techniczna w tym wypadku będzie trudniejsza, ponadto należy wziąść pod uwagę 18.03 - na ten dzień powinny być papiery na rachunku, a zdrugiej strony uzyskanie zaświadczenia z swojego POK pobranie dokumentów ze strony Petrola i wysłanie go do osoby , kóra w imieniu właściciela danych akcji wykona prawo głosu.
Piszą o zakonczeniu procesu opróbowania Shyraka, a wieża stoi od mają i nawet nie rozpoczeli, i mimo moich wielokrotnych pism nie określili kóre to procedury wstrzymują rozpoczecie inwestycji, i jeszcze jedno trasakcje piątkowe wskazuję , że coniekórzy wiedzieli o NWZA i zamknęli pozycje, z tym że nie wiadomo czy to im wyjdzie na zdrowie, dotychczas takie ruchy byłu opłacalne, ale w przededniu sfinalizowania sprzedaży emby i profitu, nie wiem.
Jak by co masz e-mail do mnie to napisz.
Pozdrawiam set