Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiele razy juz to wyjaśniałem...
Z mądrymi i kulturalnymi - rozmawiam rzeczowo i uprzejmie, a z madrymi inaczej rozmawiam na poziomie pokazującym róznicę między wiadomo czym i kim...;-D
Prześmiewczość jest TYLKO konwencją, intelektualna prowokacją, która ułatwia odróznianie inteligentnych od inteligentnych inaczej.
Inteligentni bowiem doskonale rozumieją konwecję mej ironii i najzwyczajniej nie reagują na nią (bo po co, skloro jest nieistotnym ozdobnikiem), czasem nawet ripostują podobnie. Bez agresji, wulgarności, arogancji...
Inteligentni rozmawiają o bomi, a nie o mnie...
Nikt madry nie daje sie podjudzić, sprowokować, nie poczuje sie obrazony itd.
Tak wiec ani ja nie mam z inteligentnymi problemu, ani inteligentni ze mną...
A pozostali, którzy niby maja problem ze mną, tak naprawdę maja problem ze sobą, tj. ze swoim poczuciem humoru, samooceną, dystansem do siebie, o wiedzy nt.bomi nie wspominajac...
Mnie nie razi tu to, ze inni mnie wyzywają, próbuja obrazic itp. To tu normalka.
Ja nie muszę i nie znizam sie do poziomu wulgarnych wyzwisk.
Inteligentna ironia wystarcza. I wielu jest wobec niej bezsilnych...
To jest forum z szerokim przekrojem społecznym. rózny poziom wykształcenia, kultury języka, kultury myslenia i kultury ogólnej...
Nie przyjmuję wiec punktu dojscia za punkt wyjscia i wiem, nie bedzie tu tak, iz nawet gdbym był swietym Franciszkiem i matka Teresą w jednym, to wszyscy byłiby tu uprzejmi dla mnie...
Ale dzięki za ciekawy post...