Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Ludzie, czy Wy jesteście niepoważni?
Czy Wam się wydaje normalne, że goście bez akcji bez jakiegokolwiek zaangażowania w spółkę siedzą na forum od rana do wieczora i tłuką ciągle to samo. Praktycznie każda informacja była przez nich interpretowana negatywnie. "
Dla takich wpisów warto tu być!
Kolejny hehepłaczek, który za zwałkę będzie obwiniać rankozenka!
"Nie wiem, kim oni są i jaki mieli w tym interes, ale na pewno nie siedzieli tu dla przyjemności i intelektualnej uciechy. Bo w to, że są chorzy, raczej nie wierzę, więc darujcie sobie te peany na ich cześć"
Zdradzę Ci kwiat mojego sekretu: Jestem naukowcem, przyrodnikiem. Ustawiam doświadczenie i mam mnóstwo czasu, aby tu klikać.
Ha! Ha!
"Nie wiem, kim oni są i jaki mieli w tym interes, ale na pewno nie siedzieli tu dla przyjemności i intelektualnej uciechy. "
A wiesz ile trwa elektroforeza? I wiesz jakie to jest nudne, a jednocześnie wymagające nadzoru? Elektroforeza z nudów żuchwę wyrywa.
Zresztą. Bomi to już nuda. Jedyny jego atut, to są bomifani.